Esittely..LUE TÄMÄ ENSIN!/Introduction..READ THIS FIRST!

Foorumin päivitykset ja muut ilmoitusluontoiset asiat.

Valvojat: rottencreep, Teknoaidi, OrZo

Vastaa Viestiin
Avatar
Teknoaidi
Shamancoristi
Viestit: 2146
Liittynyt: 01.01.1970, 03:00
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Esittely..LUE TÄMÄ ENSIN!/Introduction..READ THIS FIRST!

Viesti Kirjoittaja Teknoaidi » 29.11.2005, 02:50

Tervetuloa kovaydin.netin foorumille!
Sivulle kaivattiin enemmän interaktiivisuutta joten pistin foorumin pystyyn. Ulkoasu ei ole vielä täydellinen, mutta kelvannee toistaiseksi. Foorumilla tullaan käsittelemään kaikkea mahdollista kovaydin.netin biiseisä hardcore skenen ilmiöihin jne. jne. Sisältö selvinnee kovaydin.netin infosta.
Sana on vapaa, mutta pidetään jotain rajaa. Rasistiset ja muut vihakommentit voi jättää muualle. Kieroutunut huumori ja muu outo läppä on enemmän kuin sallittua, mutta pidetään sekin kohtuussa ettei käy niin että foorumille spämmätään paskaa eikä kukaan ota enää ketään tosissaan. Keskustelu aiheista mitä tietyt tahot haluavat pitää uutispimennossa(esim. piratismi, päihteet) on sallittua. Avarakatseisuus ei ole koskaan pahasta. Älkää kuitenkaan postatko laittomuuksia kuten linkkejä saiteille jotka ovat pahaksi skenelle ja tälle foorumille.
Foorumin muut osiot on vielä tekemättä tätä kirjoittaessa, mutta niitä tuskin tarvitsee sen kummemmin esitellä. Ei muuta kuin julistan foorumin avatuksi! 8)

EDIT1: "Hardcore" osio myös tarkoittaa hardcorea. Älkää siis mainostako biisejä, tapahtumia, levyjä yms. missä sitä ei ole nimeksikään! Niitä varten on "Muu musiikki", mutta niin on myös muita foorumeja. Hardcorea kai me kaikki haluamme :wink:

EDIT2: Uudet käyttäjät hoi! Jos tilinne näkyy vielä pari päivää rekisteröitymisen jälkeen listalla niin se on hyvin todennäköisesti jo avattu eli tervetuloa kirjoittamaan foorumille :wink:. Jostain syystä aktivointimaili ei taida saapua kaikille perille.

/Welcome to kovaydin.net's forum!
The site needed more interactive content so I started this forum. It doesn't look perfect yet, but it will be fine for now. This forum can be used for about everything from kovaydin.net tracks to phenomenas of the hardcore scene etc. etc. The content can be seen in kovaydin.net's intro.
The word is free, but there will be a certain limit. Racist and other hate comments are not needed here. Twisted humour and other weird shit is more than allowed, but let's not overdo it so the forum won't be full of spam and no one can be taken seriously. Discussion on topics which certain people don't want to be discussed(for example piratism, drugs) is allowed. Openmindness can never be bad, but do not post anything illegal like links that are bad for the scene and this forum.
The other sections of this forum are not done yet, but I don't think they will be needing any further introduction. I announce this forum open 8)

EDIT1: The "Hardcore" section means hardcore. Do not advertise tracks, events, records etc. that don't have anything to do with it! For those you can use "Other music" or simply other forums. Hardcore is what we all want, right :wink:

EDIT2: New users! If you can see your account on the list a few days after registering it has most likely been activated! Welcome to write on the forums :wink:. For some reason the activation e-mail doesn't always reach users.
Viimeksi muokannut Teknoaidi, 24.01.2008, 15:36. Yhteensä muokattu 5 kertaa.

Vastaa Viestiin