9.3.2013 Tenkale-pilkki 4: Kauheeta kairausta

Mainostusta, keskustelua ja raportteja *core (pitoisista) tapahtumista Suomessa.

Valvojat: rottencreep, Teknoaidi, OrZo

Vastaa Viestiin
koisti
Viestit: 31
Liittynyt: 06.09.2011, 09:55
Paikkakunta: Pirkanmaa

9.3.2013 Tenkale-pilkki 4: Kauheeta kairausta

Viesti Kirjoittaja koisti » 21.02.2013, 00:49

Kutsu leviää laajenevina pyörreaaltoina, siitä huhuillaan siellä ja tuolla, puskaradioissa ja koodiringeissä. Se on taas täällä, se on taas täällä, intoillaan toreilla, hehkutetaan kuvaruuduilla ja maalataan suihkeilla seinille. Sana leviää pöpeliköstä Tesoman päähän asti, Kalevaan, Hervantaan, Pispalaan, kaikkialle Suur-Manseen. Tarina virtaa kalakioskeilla, satamalaitureilla kairojen ja sotkuisten siimojen lävitse virkattuina runoina, jotka Näsijärven rantamailla sukeltavat veteen, tamppaavat jalkojaan jäähän ja sinkoilevat takaisin kohti kohmeisia kyliä. Pilkkihalu polttaa näppejä, säynäviä ajelehtii Nässyn syviä vesiä pitkin, kansa kerää matojaan, harjoituksia järjestetään ties missä lätäköissä, strategioita hiotaan salaisissa kokouksissa. Pilkkijät heräilevät, vaistot vavahtelevat toimimaan taajuuksilla, jotka vain maan alla eläjät voivat tuntea.

Ja valistunutta väkeä alkaa keräytyä meille rakkaisiin paikkoihin. He haluavat menestyä ja he haluavat voittaa, mutta koska he ovat syntyneet sellaisiksi kuin he ovat, kaikki haluaminen muuttuu juhlimiseksi. Riennot ryöpsähtävät niin valtaisiksi, että kyypelitkin huomaavat sen tyytyen levittelemään kouriaan, kasaamaan mellakka-aitoja ja lopulta tovereiksi transmutatoituneina liittymään mukaan jo ennalta tuhoon tuomitun työtehtävän osoittautuessa mahdottomaksi. After Pilkki Mökkiin loihditaan ulottuvuuksien takaa kokonainen katras soittamaan aamuun asti, joten levyseppien on päällystettävä sormenpäänsä liimalla, jotta niiden nahka ei repeilisi vereslihalle. Gaalaväki imeytyy sisään ja huumaantuu purppurasavuun ja nauruun, he hamuavat olutta ja jallua niin omiin kuin toistensakin kurkkuihin ja tanssivat yli inhimillisen sietokyvyn kuin Dervissit. Kaikki onnittelevat toisiaan: Herran tähden - Pilkki on taas täällä!


Tenkale Murda Sound 2013 PILKKIMESTARUUSKILPAILUT NÄSIJÄRVELLÄ 9.3.

Pilkkimestaruuskilpailut järjestetään lauantaina 9.3.2012 Kaupissa, Tampereella Näsijärvellä. Tarkemman opastuksen paikalle hoitanee vaistosi, älä anna sen tukahtua!

Kilpailuaika: klo. 14.00 – 18.00
Kilpailukala: Anoplogaster cornuta kuninkuusluokassa ja kaikki muut kalat ilman sarja-arvoa.
Lähtö rannasta klo. 13:55, lähtöpaikalle on palattava viimeistään klo. 19, joskin saat oikeasti mennä ja tulla kuten haluat.

** Hyvä sisäistää:
Paikalla on myynnissä syömistä hernari & makkara -osastolta sopuhintaan. Pidäthän huolta elimistöstäsi!
Varaa siis mukaan käteistä, koska kortit ovat edelleen vain muovia - ongelmajätettä siis.

--

Edellisvuodeltakin tutut säännöt:

01§ Kilpailuaika on viisi (4) tuntia, klo 14-18.

02§ Sarja yleinen, lisäksi palkitaan ketä halutaan mistä halutaan jos halutaan.
03§ Kilpailijoiden välimatka on 3 metriä. Kaikuluotaimen ja muiden sähköelektronisten tai moottorikäyttöisten apuvälineitten käyttö on kielletty, kairaa lukuun ottamatta.
04§ Kilpailija saa käyttää vain yhtä (1) onkea kerrallaan vedessä. Kiellettyjä ovat pilkit, joihin on kiinnitetty useampi kuin yksi koukku, poisluettuna tasapainopilkit, joissa sallitaan enintään kaksi (2) yksihaaraista kiintokoukkua ja rungon alapuolella oleva yksi- tai useampihaarainen irtokoukku (ei kuitenkaan mormuska), mikä saadaan kiinnittää tasapainon vastalenkkiin korkeintaan yhdellä renkaalla tai hakasella. Koukku ei saa olla kiinnitettynä pilkin ja vavan väliseen siimaan. Lisäpainojen käyttö on sallittu, mutta painojen tulee sijaita koukun yläpuolella. Mormuska rinnastetaan koukkuun, sallitut syötit toukat ja madot, mutta syötin on oltava pilkin koukussa. Houkuttimen käyttö, kuten ryynien, matojen, toukkien tms. pudottaminen avantoon on kielletty. Kilpailualueella on kilpailijan liikuttava jalan. Poikkeusluvan invalideille suksien tai kelkan käyttöön voi myöntää tuomarineuvosto.
05§ Kilpailukalat: kaikki Näsijärven kalastussäännön mukaiset kalat.
06§ Varusteiden vieminen kilpailualueelle ennen kilpailua ja varusteiden jättäminen alueelle kilpailun päätyttyä on kielletty.
07§ Kilpailijat saavat siirtyä kilpailualueelle heti kun kiinnostaa.

Kilpailujen alkamis- ja päättymishetki ilmoitetaan huhuiluna. Avannon tekoa ei saa aloittaa ennen kuin kilpailun alkamishetken merkki on annettu. Kilpailijoiden on lopetettava kalastaminen päättymismerkkiin. Siirtymävaiheiden aikana kilpailualueelta poistuminen on varsin sallittua.
08§ Pilkkijöiden paremmuuden ratkaisee todennäköisesti suurin saalis. Tasatuloksen sattuessa oikeudet kaikkiin sääntövenkslauksiin pidätetään.
09§ Pilkkialueen ulkopuolella liikuttaessa on jääkairan terä oltava suojattuna kilpailusta poissulkemisen uhalla.
10§ Kilpailualueella jääkaira on pidettävä terä suojattuna tai jäähän kairattuna.
11§ Kilpailujen järjestäjällä on oikeus poistaa alueelta häiriön aiheuttaja. Häiriöksi kokemamme asiat ovat suhteellisia.
12§ Kilpailun järjestäjällä on oikeus tarkastaa kilpailijan kalastusvälineet ja reppu.
13§ Kilpailija osallistuu kilpailuun omalla vastuulla.
14§ Valitus on tehtävä kilpailutuomarille 15 minuutin kuluessa kilpailun päättymisestä. Valituksen käsittelee tuomarineuvosto. Korruption mahdollisuus huomioitava.
15§ Jos näiden sääntöjen rikkomista tai muuta vilppiä havaitaan voi tuomarineuvosto asian tutkittuaan hylätä kilpailusuorituksen.
16§ Tuomarineuvostoon kuuluu pilkki-isäntä ja neljä (4) jäsentä.
17§ Tuomarineuvoston päätöksestä ei voi valittaa.
18§ Vilpin paljastuksesta tarjotaan ryyppy.
19§ Tonnikalan pyytänyt purkitetaan ja syötetään teekkareille, luultavasti makaronin kylkiäisenä.


Sarjat ja osallistumismaksut:

Yleinen, 0e
Yllätys, 0e

**

HUOM! Sivuherkkuna myös antiikkikairalla suoritettava kairauskilpailu, jossa tehtäväsi on viuhtoa kaira mahdollisimman nopeasti jään läpi. Vaikka tyyli onkin tärkein, vain aika ratkaisee. Tämän hetkistä universumin epävirallista ennätystä hallussaan pitää Raphaël Stefanini (FRA) ajalla: 3.33.54

**

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:

Vain epävirallisesti tapahtumapäivänä. Järjestävä taho ei omaa yhteystietoja. Kyllä sulla kavereita on, kyselehän. Aina joku kuiskii...

Palkinnot: Taas sitä jotain on! Jakeluaikaa voi kysellä. Alustava vastaus on hyvissä ajoin ennen aamuyötä.

--

Järjestämme jälleen myös juhlagaalan, jossa virallisen valvonnan alaisina, äärimmäisen vakavuuden vallitessa torviinsa puhkuvat:

- PCP (Pietarin tekno-pioneerit)
- K-Levi (Tuhosektori)
- Mikälie (Mitä lie...)
- Stak Etop (TEKNO)
- Analogiset Stereoidit (Hippeilyä)
- EC (Kymijoki)
- Kolari (Universaali Karibia)
- Henri Puolitaival (Elektronista vetelee)
- Joe Loud (Viidakko)
- Toiminto (SWAEEEEEEEG)
- Juju & kump. (Liikkuva leiri)
- Filthy Mela & Kyynaama (Gangstaa ja tietoutta)
- Conehead (Breakbeat hurmos)
- Drunkqvist (Electro? Acid? Ylläreitä?)
- OOE & IOE (dub & electronic random)
- Koshiz (Jyväskylä soundz)
- Mattisalamateppo (Älä ees kysy...)
- Pilkki-Humanoidi???
- Ilmaiset toukat!
- Lisää?..

Gaalasta joudumme kulujen kattamiseksi perimään osallistumismaksun 5e

(Pidätämme oikeuden *kaikkiin* muutoksiin)

TERVETULOA Tampereen riemukkaalle Näsijärvelle!

Avatar
Teknoaidi
Shamancoristi
Viestit: 2144
Liittynyt: 01.01.1970, 03:00
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Tenkale-pilkki 4: Kauheeta kairausta

Viesti Kirjoittaja Teknoaidi » 06.03.2013, 23:21

koisti kirjoitti:Mattisalamateppo (Älä ees kysy...)
Se oli nopea comeback!

Päivällä en varmaan pääse paikalle, mutta mihis aikoihin iltaa kannattaa olla mestoilla että kerkee ekalle juoksutunnille?

Vastaa Viestiin