Splatterydin kiertue @ Venäjä

Mainostusta, keskustelua ja raportteja *core (pitoisista) tapahtumista maailmalla.

Valvojat: rottencreep, Teknoaidi, OrZo

Vastaa Viestiin
Avatar
Teknoaidi
Shamancoristi
Viestit: 2146
Liittynyt: 01.01.1970, 03:00
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Splatterydin kiertue @ Venäjä

Viesti Kirjoittaja Teknoaidi » 08.06.2012, 13:26

Splatterydin (Splatterkore Reck-ords + Kovaydin Vastarinta) kiertue Venäjällä heinäkuussa

Päivämääriä:

6.7. i1 Kupla @ Pietari - Dionnaki, DoomsDay Sounds, Kid Corrupt, Zutsuu=Teknoaidi
Kuva

7.7. Panawave Cyber Gate @ 4 Стихии @ Obninsk - Dionnaki, DoomsDay Sounds, Kid Corrupt, Zutsuu=Teknoaidi
Kuva
Stage ЧЕТЫРЕ СТИХИИ 2012 festareilla.

13-15.7. Witches Sabbath 2012 v.3 @ Samara - Dionnaki, Kid Corrupt, Zutsuu=Teknoaidi
Kuva

Avatar
Teknoaidi
Shamancoristi
Viestit: 2146
Liittynyt: 01.01.1970, 03:00
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Splatterydin kiertue @ Venäjä

Viesti Kirjoittaja Teknoaidi » 24.06.2012, 07:33

Kuva

Avatar
Teknoaidi
Shamancoristi
Viestit: 2146
Liittynyt: 01.01.1970, 03:00
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Splatterydin kiertue @ Venäjä

Viesti Kirjoittaja Teknoaidi » 03.07.2012, 17:34


DDS
Viestit: 279
Liittynyt: 15.05.2007, 17:33
Paikkakunta: RMK187
Viesti:

Re: Splatterydin kiertue @ Venäjä

Viesti Kirjoittaja DDS » 10.07.2012, 13:08

Nyt kun vähä kerenny palautuu reissust, tai ainaki uskottelen itelleni niin.. Vois kirjotel vähä raporttii reissust, vaikka lähinnä täst tuleeki matkakertomus :D

Zutsuu , dionnaki ja Kid corrupt lähtivät matkaan jo 5.7, mutta ite jouduin venaa seuraavaan päivään kun oli viel yks yövuoro jäljel, joten hieman sekavana heti yövuoron perää Stadii Malmille, ja sieltä venäläisel minibussilla kohti pietaria, matkalla sain nukuttua about tunnin verran, joten olo oli sen mukainen saapuessa Pietariin.

Pienen etsiskelyn jälkeen Zutsuu ja muu possekin löysi meikäläisen ja päästiin jatkamaan matkaa, pyörähdys Olegin kämpillä ja siirryttiin ensimmäiseen bile paikkaan joka näyttikin sitten jostain syystä harvinaise tutulta paikalle päästyä (samas mestas järkättiin finnish night 2011).

Bileet käynnistyi olegin setillä , seuraavan alotin sitte minä , tai no eka meinannu jstn syyst lähtee ääntä laitteist , kunnes huomasin et syy oli oma pieni moka :D , valitettavast mun setin
aikan ei ollu oikeen porukkaa tanssiins tai muutenkaan, dionnaki , zutsuu ja kid corrupt siellä tamppaili jossain vaihees ainakin :P , sain vielä soittaa harvinaisen pitkään muutenkin tyhjälle salille, mutta se että pääs soittamaan oli kuitenki pääasia, aina se saaa adrenaliinin virtaa samal taval :)
Seuraavana soitti Kid corrupt, siinä vaihees tuli jtn ihme sekoilua , otin oman virtajohdon irti
ja samantien sammu sähköt kaikist laitteist , vaikka jatkojohdos oli kuitenki virtapääl O_o
no kuitenkin bileet hetken päästä pääsi jatkumaan ja loppuilta sujukin sitten ihan ok , Zutsuun setin aikana yövuoro ja matkat vaati veronsa ja otin ensimmäisen välikuoleman, miten sen setin aikana sekin onnistuu , mutta muutenkin tuli aika pitkälti torkuttua loppu ilta .
Valitettavasti bileet ei tällä kertaa vetäny paljonkaa sakkia , ehkä ens kerral sitten , mutta sitten alkoi siirtyminen moskovan kautta obninskiin ... tai niin oli ainakin tarkoitus ...

Dösä matkan moskovaan oli tarkoitus kestää 11 tuntia, mutta johtuen ruuhkasta se kesti 13 tuntia, saavuttuamme moskovaan postailtii dösä asemalla varmaan ainakin puoltoista tuntia ellei pidempäänkin , kun odoteltiin kyytiä obninskiin, ja lopulta tulikin sitten viestiä että bileet
on bustattu :( ja juuri näitä obninskin bileit olin odottanu, no eihän siinä mikään auttanut,
siirryttiin olegin tutulle pimeellä taksilla, joka ei oikeen tienny et mihin on menos :D mutta löydettiinpähän kuitenkin perille , ja päästiin hetkeks lepäilemään eikä jouduttu kiertelemään pitkin moskovaa koko yötä :D

Seuraava päivä sitten hengattiin pitkin moskovaa paikkoja katselles, sitten päättyikin reissu
meikäläisen osalta, ja lähdin minibussilla takaisin Pietariin, matkalla esitettiin jtn venäjäks dubattuja splatter-leffoja eikä tullut tälläkään matkalla pahemmin nukuttua, pietariin päästyäni
kerkesin heilua n. reilun tunnin verran paikalla kunnes lähdin seuraavalla mini bussilla takaisin suomeen.

Eli tuli bussilla reissattua n. 36 tuntia :D ja loppujen lopuks ihan mukava reissu vaikka obninskin bileitten peruuntuminen hermittaakin , toivottavast jätkil meni samaran bileet paremmin :)

-DDS-
"Keep thy motives in heart, with closed mouth. We are those who will weave history with the ringing of the great belfry."

Avatar
Teknoaidi
Shamancoristi
Viestit: 2146
Liittynyt: 01.01.1970, 03:00
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Splatterydin kiertue @ Venäjä

Viesti Kirjoittaja Teknoaidi » 10.07.2012, 17:56

Nyt paasee vihdoinkin internetin aareen..
Terveisia Samarasta! Saavuttiin tanne aamulla ja ollaan nukuttu ja lepailty taa paiva. Vihdoinkin voi olla viikon vaan yhdessa paikassa. Ensikatsaukselta kaupunki vaikuttaa sopivan kokoiselta itselle, ei liian hektinen ja mukavat jarkkarit.
Reissun alku ei mennyt niin hyvin, harmittaa Jannen puolesta.. Pietarin bileita ei ilmeisesti oltu pahemmin promottu ja paikalle maksoi sisaan 4-8 tyyppia. Obninskin bileiden kanssa oli ehka ihan hyva etta bussi oli Moskovassa myohassa kun kytat oli sulkenu bileet. Karaistava kokemus ainakin tuo Moskovassa palloilu. Hyva etta maailmanlaajuiseen hardcore verkostoon voi luottaa eika tarvinnut menna hotelliin tms.
Uskon etta Samaran free partyt tulee olee kovat! :)

Avatar
Teknoaidi
Shamancoristi
Viestit: 2146
Liittynyt: 01.01.1970, 03:00
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Splatterydin kiertue @ Venäjä

Viesti Kirjoittaja Teknoaidi » 19.07.2012, 21:13

En oo nyt oikeen inspiroitunut kirjottamaan paljon ja Dionnaki ja Kid Corrupt on vielä mestoilla sunnuntaihin asti, mut halusin pastee vaan tän viime vkl:n meiningeistä:
http://vk.com/video_ext.php?oid=8327552 ... f32c8&hd=1
:D
Lähettiin maanantaina illalla Samarasta ja matkustettiin melkeen yhtäsoittoa Tampereelle saapuen himaan eilen illalla. Kamerassa on jokunen kuva ja 1h 40m videoita jotka pitäs leikellä koosteeks..

Avatar
Teknoaidi
Shamancoristi
Viestit: 2146
Liittynyt: 01.01.1970, 03:00
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Splatterydin kiertue @ Venäjä

Viesti Kirjoittaja Teknoaidi » 22.07.2012, 18:58

Samara on reilun miljoonan ihmisen kaupunki, mutta meininki on kiireetöntä ja kadut muistuttaa enemmän jotain keskikokoista suomalaista kaupunkia kuin vaikkapa Helsinkiä. Kaupunki sijaitsee reilun 1000km:n päässä Moskovasta kaakkoon. Samarassa tuli vietettyä viikko, josta pari päivää metsässä n. 50km kaupungista.
Saavuttiin Dionnakin ja Kid Corruptin kanssa kaupunkiin aikaisin tiistai-aamuna 10.7. Witches Sabbath crew:n Fedor ja Lena olivat vastassa Witches Sabbath mobiilillaan. Majoituttiin keskustan tuntumaan lähelle vanhaa avaruussukkulaa. Alkupäivä meni toipuessa 17 tunnin junamatkasta, joka oltiin vedetty läpi istumapaikoilla kovaan ääneen kuorsaavan tyypin vieressä. Levon jälkeen käveltiin paikallisen porukan kanssa läheisille hylätyille tehdasrakennuksille missä oli määrä kuvata meidän promovideo bileitä varten. Katolta oli hieno näkymä kaupunkiin, Volga-jokeen ja auringonlaskuun. Iltaisin kaupungissa lenteli paljon lepakoita.
Keskiviikkona käytiin Dionnakin ja parin Moskovasta saapuneen bilettäjän kanssa kiertämässä keskustan hiekkaranta päästä päähän. Toisessa päässä oli mesta mistä porukka kävi täyttämässä halvalla bisseä tyhjiin pulloihin ja kanistereihin. Käytiin läheisessä pubissa istumassa ja pöytään tuotiin katkarapuja ja kuivattua kalaa. Päivä oli paahtava (lähellä +35), ja melkeen koko aika Samarassa oli muutenkin aika hikinen. Samarassa on kuulemma vaan 2 vuodenaikaa: lämmin kesä ja kylmä talvi.
Torstaina oli aikainen herätys. Järkkärit sekä Dionnaki ja Kid Corrupt lähtivät jo metsään. Mut oli kutsuttu perjantaita varten paikalliseen rave radio-ohjelmaan haastatteluun, joten jouduin jäämään vielä kaupunkiin. Siirryin paikallisen hc-pään, Vikan, kämppään. Tämä ei puhunut sanaakaan englantia, mutta onneksi oli kavereita jotka puhuivat.. ja tietenkin google translate. Siirryttiin erään Vikan kaverin luokse joka asui puutalossa. Kaveri perheineen majoitti iisalmelaista vapaaehtoistyöntekijää Timoa, joka oli ollut kaupungissa helmikuusta asti. Torstaina sain vähän paremman kuvan kaupungin keskustasta kun käytiin kiertelemässä. Ulkoisten monumenttien lisäksi tuli tsekattua suklaamyymälä missä Vika oli duunissa sekä aasialaistyylinen teehuone missä oli taidetta näytillä.
Yöllä kämpille saapui soittajia Saratovista. Toinen heistä oli harvoja tapaamiani venäläisiä joka oli flipannut kokeelliseen konemusaan. Perjantaina ei tapahtunut paljon päivällä, lähinnä soittotreenejä. Illalla mut haettiin fm radioon jota varten olin polttanut cd-r:llisen biisejä. Ohjelman juontaja näytti Keanu Reevesiltä. Pääosan ajasta ohjelmassa soitettiin biisejä cd:ltä ja välissä tuli peruskysymyksiä tyyliin kuka olet ja mitä pidät Venäjästä? Tyyppi joka haki mut autolla oli kääntämässä.
Radiosta lähdettiin sitten melkeen suoraan ajamaan bilemestoille. Matkassa meni ehkä tunti, oli tullut jo pimeä. Metsään siirtyessä tie muuttui koko ajan mutkaisemmaksi ja vaikeakulkuisemmaksi. Myöhään saapuneet olivat hieman hukassa pimeässä. Perille saavuttua näkyi nukkumatelttoja tien vieressä sekä pari isompaa telttakojua mistä toisesta sai ostettua ruokaa ja juomaa ja toisessa pystyi pelaamaan 16-bittistä piraatti-megadriveä. Näiden telttojen takana oli edessä päälava ja viereisellä pellolla toinen lava. Dionnaki alkoi soittamaan päälavalla melkeen heti kun saavuin paikalle. Dionnakille oli laitettu matala pöytä ihan stagen eteen. Osa tyypeistä jorasi ja osa istui edessä ihmettelemässä esitystä. Toisella lavalla soi metallispeedcorea ja hollantiterroria, sekä jonkin verran flashcorea jota tuli käytyä jorailemassa. En päässyt kuitenkaan oikein sisälle settiin kun se vaihtui taas perusspeedcoreksi. Jonkin aikaa Dionnakin jälkeen soitti päälavalla indu/electro bändi joka oli pukeutunut kiiluvasilmäisiksi piruiksi. Ensimmäisenä iltana paikallisten/venäläisten setit olivat rankimpia ja yleisökin tamppasi koviten. Auringon noustua aamuyöstä Fedor soitteli pirteää hardtekkiä toisella lavalla. Vaikka tempo oli kova ja biitit säröisiä niin äänimaailma oli monella dj:llä aika mashup-henkinen. Happy/kiksu, nu-metal ja ragga sampleiset biisit olivat varsin suosittuja valintoja. Ne jotka tietävät Jimmy S:n, joka on muuten myös Samarasta, tietävät varmaan mistä puhun. Jimmy S:ää ei nähty mestoilla, mutta joku soitti kyllä tyypin raitoja.
Bileet kestivät käytännössä 36-tuntia, eli koko ajan oli saundia, mutta lauantai-aamuna ei ollut mitään varsinaisia slotteja vaan musaa tuli randomilla. Päiväsaikaan soi aika paljon reggaeta ja "60-luvun free party" musiikkia. N. 40 minuutin kävelymatkan päässä oli jonkinlainen lomakylä missä oli lomamökkejä, pieni kioski ja uimaranta. Käytiin siellä virkistäytymässä päivällä. Alkuillasta soi breakcorea, junkkaa, psykeä ja setti mainstream hc:ta ennen omaa liveäni. Paikalla ei ollut enää yhtä paljon porukkaa kuin perjantaina, johtuen osittain siitä että jossain päin Samaraa oli samana iltana psykefestarit. Ihan tyhjälle maastolle ei kuitenkaan tarvinnut soitella ja setti (sekä myös englantilaisten setit) oli kuulemma ravistellut aika monen mieliä juurikin siksi että meillä oli tarjolla jotain ihan erilaista kuin mihin Samarassa oltiin totuttu. Toisaalta tykkäsin itsekin myös paljon siitä että pääsi kokemaan erilaisen ilmapiirin kuin missä tulee yleensä soitettua, vaikka musiikillisia orgasmeja ei tullutkaan.
Musa loppui sunnuntaina aamupäivällä, mutta siivous ja roudaus hoidettiin leppoisasti Samaran tyyliin eli päästiin matkaan vasta alkuillasta. Sunnuntai-iltana käytiin kävelemässä moskovalaisten kanssa vähän keskustassa ja rannalla.
Maanantai-iltana oli matkaputken alku, mistä mainitsin tuossa edellisessä viestissä. Ajettiin päivällä pizzeriaan syömään. Isoin koko oli ehkä jotain perus pakastepizzan ja täällä myytävän peruspizzan väliltä. Pizzeriasta ajettiin ehkä 20km pois keskustasta kaivoksille. Kallioon oli rakennettu laaja tunneliverkosto mikä ei ollut enää varsinaisesti käytössä. Fiilis oli kuin Tomb Raiderissa tai Silent Hillissä kun mentiin taskulamppujen kanssa luolaan. "3. asteen vaara-alue" oli verkosto mitä pitkin piti kirjaimellisesti ryömiä kivien seassa päästäkseen eteenpäin. Tultiin ulos toisesta päästä missä kuvasin lyhyen haastiksen Witches Sabbath tyyppien kanssa. Sitten piti vielä mennä samaa tietä takaisin. Uloskäynti oli hieman hakusessa eikä ollut enää kauan aikaa junan lähtöön, mutta kerettiin loppujen lopuksi ihan hyvissä ajoin junaan. Aikamoinen tapa voittaa pelkoja ja päättää Samaran reissu.
Nyt onnellisesti Suomessa puoli viikkoa. Venäjällä tuli välillä syötyä lähinnä leipää ja hedelmiä, paikallisten käsitys aikuisen ihmisen ateriasta vaikutti olevan jotenkin minimaalinen. Esim. eräänä päivänä jaettiin sellainen pieni pizza kolmeen pekkaan ja Pietarissa elin alussa pannukakuilla missä oli juustoa ja sieniä. Samaran tyypit tiesivät onneksi kasvissyönnin päälle, sillä lihattoman ruoan saanti voi olla monesti työn takana Venäjällä. Kaipa noita juttuja olis löytynyt jos olis osannut etsiä syvempää kun supermarketeista. Toinen juttu mikä oli hankalaa oli tuo kielimuuri. Kaikkien ihmisten kanssa ei pystynyt ilmaisemaan itseään niin kuin olisi halunnut. No ainakin pystyi ilmaisemaan itseään universaalilla kielellä eli musiikilla. Oli kuitenkin mielenkiintoista tavata ja vaihtaa ajatuksia sellaisten tyyppien kanssa joihin ei olisi törmännyt missään muualla, mm. sen takia että ne jotka välttelevät pakollista varusmiespalvelusta eivät pääse maasta pois ennen 27. ikävuotta. Jos kriteerit ei oo liian korkeat ja haluaa käydä jossain muualla kun perus coreturisti kohteissa niin Samaraa voi kyllä suositella lämmöllä :mrgreen:

Avatar
Teknoaidi
Shamancoristi
Viestit: 2146
Liittynyt: 01.01.1970, 03:00
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Splatterydin kiertue @ Venäjä

Viesti Kirjoittaja Teknoaidi » 15.08.2012, 22:29


49 minuutin journaali olkaapa hyvät! Suomenkieliset tekstitykset löytyy CC:n alta.

Avatar
Teknoaidi
Shamancoristi
Viestit: 2146
Liittynyt: 01.01.1970, 03:00
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Splatterydin kiertue @ Venäjä

Viesti Kirjoittaja Teknoaidi » 01.09.2012, 22:24

"your music is introduced at the real trance, not a fake. I will never use drugs and alcohol, live soberly. But when I went to bed after your speech, I closed my eyes and see how I dive into colorful fractals. they moved and expanded. Then there were some very interesting images, which now can not remember. mood and meaning of music is very pleased, not many people write music for an idea, thank you so much, that revealed the secret core"
- Alik Shevil

Onnistunut rituaali ·:)
(kirjoittaja kääntänyt tekstin google translatella)

Vastaa Viestiin