8.12.2018 Intergalactic Core Transmission On HardSoundRadio-HSR

Tänne saa mainostaa *core (pitoisia) radio ja webbiradio häppeninkejä sekä livenä striimattuja bileitä maailmalta.

Valvojat: rottencreep, Teknoaidi, OrZo

Vastaa Viestiin
Avatar
Teknoaidi
Shamancoristi
Viestit: 2138
Liittynyt: 01.01.1970, 03:00
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

8.12.2018 Intergalactic Core Transmission On HardSoundRadio-HSR

Viesti Kirjoittaja Teknoaidi » 05.11.2018, 14:56

Kuva

A new show with a focus on #psycore #flashcore #shamancore #atmosphericspeedcore #etc artists from around the globe!

Featuring:

••• Don'ttouchmebitch! ••• [RU]
https://donttouchmebitch.bandcamp.com

••• Sadistic ••• [UK/TH]
https://soundcloud.com/sadistichardcore

••• Hiiden Virren Vinguttajat ••• [FI]
https://soundcloud.com/hiidenvirrenvinguttajat

••• ADyy aka 0rinoco ••• [JP]
https://soundcloud.com/4doom-kqra
https://soundcloud.com/0zone-2

••• Icoste ••• [FR]
https://soundcloud.com/icoste

••• Mutant Core Resistance ••• [AR]
https://soundcloud.com/mutant-core

••• Satanoid ••• [FI]
https://satanoid.bandcamp.com

••• extremeOBSN ••• [JP]
https://soundcloud.com/tnkobsn


••• (STARTING TIME) •••
Buenos Aires: 11:00 (Sat)
London: 16:00 (Sat)
Paris: 17:00 (Sat)
Helsinki: 18:00 (Sat)
Moscow: 19:00 (Sat)
Bangkok: 03:00 (Sun)
Tokyo: 05:00 (Sun)

••• (TUNEIN / RADIO PLAYER LINKS) •••
Android App: http://android.hardersound.net/
Flash Player: http://radioplayer.hardersound.net/
All other media player links: http://www.hardersound.net/radio/


••• (HELP SUPPORT HSR) •••
Don't forget to help out our cause by sharing our events/links, inviting your friends, and by tuning in to HardSoundRadio-HSR


ENJOY THE SHOW ;)
www.hardersound.net

https://www.facebook.com/events/329455544525700/
https://vk.com/intergalacticcoretransmission1

Vastaa Viestiin