Suomen core skenen "aivoriihi"

Keskustelua Suomen skenestä.

Valvojat: rottencreep, Teknoaidi, OrZo

Vastaa Viestiin
Avatar
Teknoaidi
Shamancoristi
Viestit: 2146
Liittynyt: 01.01.1970, 03:00
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Suomen core skenen "aivoriihi"

Viesti Kirjoittaja Teknoaidi » 06.04.2010, 22:54

Hieman aikaisemmista topikeista poiketen tähän voi heittää laajemmin risuja, ruusuja, toiveita, ehdotuksia ja yleistä pohdintaa. Tämä ei ole siis suunnattu pelkästään Kovaydin Vastarinnan bileitä silmällä pitäen, vaan keskustelun aiheena on koko core (mukaanlukien breakcore) ilmiö Suomessa (niin yhtenäinen ja epäyhtenäinen kuin se onkin). Keskustella saa myös ns. suomihc:sta. Sana on vapaa.
Esimerkki aiheita:
Onko nykytilanne hyvä esimerkiksi musiikin/bileiden tarjonnan ja meiningin suhteen vai voisiko jotain olla toisinkin? (ottaen huomioon Suomen puitteet)
Onko jotain core tyyliä mitä ei mielestäsi tarpeeksi soiteta bileissä, tai sitä on liian vähän tai liikaa?
Onko jotain mihin bileissä voisi panostaa enemmän tai vähemmän?
Enemmän tarvetta paikallisille lafkoille/nettilafkoille?

Avatar
Shatterling
Viestit: 523
Liittynyt: 12.08.2008, 14:57
Paikkakunta: Ezzpoo
Viesti:

Re: Suomen core skenen "aivoriihi"

Viesti Kirjoittaja Shatterling » 07.04.2010, 18:07

No yks mikä ainakin tuli mieleen, että "pure breakcore"-pirskeitä ei kyllä oo järjestetty olleskaan, oiskohan toi suomen skenen koko :D Itteeni tollaset kiinnostais aika paljon, ehk. jopa enemmän kun pure hc bileet (yksittäisiä breakcorsettejähän on bileissä ollu kyllä ihan kiitettävästi)

Avatar
Teknoaidi
Shamancoristi
Viestit: 2146
Liittynyt: 01.01.1970, 03:00
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Suomen core skenen "aivoriihi"

Viesti Kirjoittaja Teknoaidi » 07.04.2010, 20:30

Da Izolator kirjoitti:No yks mikä ainakin tuli mieleen, että "pure breakcore"-pirskeitä ei kyllä oo järjestetty olleskaan, oiskohan toi suomen skenen koko :D Itteeni tollaset kiinnostais aika paljon, ehk. jopa enemmän kun pure hc bileet (yksittäisiä breakcorsettejähän on bileissä ollu kyllä ihan kiitettävästi)
Breakcore bileiden puutteen ongelmana on Suomessa se, että ei ole saundille omistautunutta porukkaa ja paikallinen meininki on aika kasvotonta. Ne jotka järkkää ulkomaisia breakcore artisteja Suomeen ei ole toisaalta niin puristeja kuin me hc-bileiden järkkärit, vaan bileissä saattaa olla dubsteppiä, random kokeellista electroa, chippiä, junkkaa jne. Onhan noissakin toki tietyllä tavalla sama punainen lanka. Ongelmana myös että dj:tä ei ole monta ja paikallisia artisteja, jotka soittais livenä ei ole tietääkseni ollenkaan. Tuottajia on ainakin muutama. Kyllä mä kuitenkin uskon että jos joku oikeasti ottaisi tehtäväkseen järkätä breakcore bileitä ja pitäis niistä myös melua niin ihmiset löytäis niihin. Kuuntelijoita kyllä löytyy ihan hyvin (ja vielä enemmänkin jos puoletkin niistä Venetian Snares faneista tajuis et tää on breakcoree :D). Yksi keino saada ihmisiä järjestäytymään on esim. tällainen nettikommuuni :)

Avatar
Shatterling
Viestit: 523
Liittynyt: 12.08.2008, 14:57
Paikkakunta: Ezzpoo
Viesti:

Re: Suomen core skenen "aivoriihi"

Viesti Kirjoittaja Shatterling » 07.04.2010, 20:32

Mmmh...pitää vissii itte ottaa työn alle sitten joskus :lol:
Kuha sais ny eka keikkailun alotettua

Vastaa Viestiin