22-23.11.2013 Kovaydin Fest 2013 @ UG/Tampere

Kovaydin.NETin omat sekä yhteistyössä järjestetyt tapahtumat.

Valvojat: rottencreep, Teknoaidi, OrZo

Avatar
Teknoaidi
Shamancoristi
Viestit: 2146
Liittynyt: 01.01.1970, 03:00
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

22-23.11.2013 Kovaydin Fest 2013 @ UG/Tampere

Viesti Kirjoittaja Teknoaidi » 19.09.2013, 20:53

Kovaydin.NET loudly presents:

Kovaydin Fest 2013

Juhlistamme taas ytimeen menevää rytmimusiikkia Suomen underground *core skenen ytimessä Tampereella. Luvassa esiintymisiä monelta Kovaydin.NET nettilafkalta tutulta artistilta, jotka soittavat nyt ensimmäistä kertaa bileissämme. Luvassa myös mielenkiintoisia ulkomaanvieraita. Hardcoren lisäksi breakcorekin on tällä kertaa hyvin edustettuna niin rähinä- kuin diipimmälläkin osastolla. Biletystä on luvassa illasta aamuun pe-la ja la-su öinä ja lauantai-iltapäivänä järjestetään työpajatoimintaa!

Pvm: 22.-23.11.2013
Ohjelma: Bileet perjantaina klo 21:30-06:30, lauantaina työpaja n. klo 19:00-20:00 ja bileet klo 21:00-06:00.
Paikka: UG/Tampere
Tyylejä: Hardcore Techno ∞ Breakcore ∞ Industrial Hardcore ∞ Speedcore ∞ Crossbreed ∞ Shamancore ∞ Spedecore ∞ Flashcore ∞ Psycore ∞ Rhythmic Noise ∞ IDM ∞ Whatnot
URL: http://www.kovaydin.net

Kuva

Soittajat:

AM/PM Programme LIVE
Kuva
AM/PM Programme eli Miika Salo tarjoilee tamperelaisen kattauksen reilussa 200bpm:ssä paistettua hardcorea breakcore-täytteellä sekä speedcore-kuorrutteella; lisukkeena old-school happoa ja splitter-salaattia.

DoomsDay Sounds LIVE
Kuva
DoomsDay Sounds on yhden miehen hardcore/terror/speedcore armeija Riihimäeltä. Lähinnä omaksi ilokseen ja muiden harmiksi musiikkia tuottava herra on esiintynyt muutaman ulkomaankeikan (Sounds of Chaos Tukholmassa, Finnish Night Pietarissa ja Brainattacks: The Summer Night Attacks in Apeldoornissa) lisäksi lähinnä Kovaydin.NET porukan järjestämissä bileissä joissa on usein myös itse toiminut järjestäjänä.

Headache LIVE
Kuva
Headache aloitti musiikin tekemisen vuonna 2004 ja hänen ensimmäinen julkaistu biisi oli jo seuraavana vuonna Ketacore Recordsin ensimmäisellä 12-tuumaisella. Tämän jälkeen Headache on julkaissut mm. Neurotic Wastella, This Is Terror CD-kokoelmilla ja onpa häntä nähty myös Kovaydin.NETin nettilafkalla. Hänellä on lisäksi myös oma digilafka nimeltään Fuck Off Recordings jolla julkaisee kokeellisempia hardcore biisejä. Headachen livessä luvassa 200+ bpm corea skräbäilyllä höystettynä.

Insectoid in Isolation LIVE & Shatterling LIVE
Kuva
Shatterling aka Insectoid in Isolation on Espoosta kotoisin oleva tuottaja / liveartisti. Hänen menneitä ja tulevia julkaisujaan löytyy Kovaydin.NETin lisäksi mm. Noisj.nl, Antistatic, Instagib, Battle Audio ja Ruptured Eardrum-lafkoilta. Tämänkertainen Shatterling-live koostuu Industrial Hardcoresta ja Crossbreedistä, kun taas Insectoid in Isolation-livesetti sisältää uniikin yhdistelmän mm. IDM:ää, Breaksia, Ambienttia, Industrial Hardcorea ja Breakcorea.

Jamppa LIVE
Kuva
Jamppa on Hardcore artisti ja Kovaydin.NETin aktiivijäsen Porista. Hän on tehnyt vuodesta 2005 asti corea ja ensimmäinen nettijulkaisu oli GvC Industry:lla 2007, jonka jälkeen hän on julkaissut neljä muuta nettijulkaisua. Ensimmäinen livekeikka oli Tampereella Brainbashers: Autumn Depression Cure:ssa vuonna 2009, jonka jälkeen Jamppa on heittänyt keikkoja Tampereella, Porissa, Oulussa, Turussa ja Pietarissa ja ollut mukana järjestämässä bileitä. Tällä kertaa luvassa on industrial hardcore live setti.

JS666 LIVE
Kuva
Tuleeko sinullekin nykyisen musiikin ylitarjonnan aikana sellainen olo, ettet yksinkertaisesti pysty kuuntelemaan kaikkea mitä haluaisit? Että monet hienot ikivihreät samoin kuin uudemmat hitit sinkoilevat ympäri maailmaa levittäytyen liian laajalle? Että pieni ihminen ei saa haluamaansa palaa liian kookkaaksi paisuneesta musiikkikakusta? Eräänlaisen vastauksen tähän päivänpolttavaan kysymykseen tarjoaa JS666. JS666 turboahtaa tuttuja ja tuntemattomia säveliä peräkkäin, päällekkäin ja limittäin hillittömällä paineella. Tuloksena on audiaalinen strobovalo, jonka jokainen välähdys tarjoaa uuden kuulokulman johonkin etäisesti tuttuun. Tarralenkkari-iskelmän, hevoshormooniteknon ja amputaatiobaletin välisessä sisäavaruudessa kimpoileva rytmillinen sarjatuli rikkoo perinteisiä rakenteita ja sääntöjä. Tuhdiksi puristettu musamöykky sisältää oikeastaan kaiken mitä olet koskaan halunnut kuulla. Tuhtia musajöötiä ja ylenkatsetta kaikkia sääntöjä kohtaan.

Moerkoe
Kuva
Acidcore

Noison
Kuva
Noison on yhden miehen yhtye Vantaalta, joka tuottaa ääntä miltein kaikissa sen olomuodoissa, päätyylinään kuitenkin raskaampi ja kokeellisempi soundi. Nykyään enemmän biisien soitteluun, kuin tekemiseen, keskittyvä projekti on ollut aktiivisena jo vuodesta 2004 lähtien. Vuonna 2009 hän liittyi Kovaydin.NETtiin ja on siitä lähtien ollut aktiivisesti mukana toiminnassa ja kantanut kortensa kekoon parhaan kykynsä mukaan Suomen UG-skenen ylläpitämiseksi. Ensimmäinen keikka oli 2010 Brainbashers: Ydintalvi tapahtumassa, jonka jälkeen ollut soittamassa miltein jokaisessa Kovaydin.NETin järjestämässä tapahtumassa. Festeillä Noison soittaa tänä vuonna rytminoisea!

RujoNic
Kuva
Jedi Ahvenus aka RujoNic aloitti musiikin tekemisen 13-vuotiaana saatuaan ensimmäisen kitaransa, mutta pian tämän jälkeen hardcore vei hänen sydämensä ja hän alkoi vääntämään omaa saundiaan FL Studiolla. Vuosien kuluessa hän alkoi harkitsemaan yleisön edessä esiintymistä. Alkuvuonna 2007 RujoNic hommasi omat soittovehkeet ja pian tämän jälkeen näytti taitonsa suomalaisille yleisöille. Hän järjestää tällä hetkellä Kolina-Produktio klubia Tampereella ja on yksi Kovaydin.NETin bileiden vakiosoittajista. Hänen saundinsa koostuu pääasiallisesti raskaammasta industrial ja break henkisestä coresta ja aggressiivisista säröbassolinjoista sekä kokeiluista noisen ja speedcoren kanssa.

Sa†an LIVE [RU]
Kuva
Venäläinen tuottaja, erityisesti kovan ja raffin saundin edustaja, joka aloitti kokeilut musiikin parissa vuonna 2006. Hän päätti jakaantua darkstep drum’n'bassista joka puolelle omalla konemusiikin visiollaan! Hän käyttää Breakcorea, Metallia, Darksteppiä ja Speedcorea kuin konetuliasetta ja on valmis sytyttämään lattian liekkeihin! Kaikista Raivokkainta Breakcorea Maanpäältä Helvettiin!!!

Stak Etop
Kuva
Hardcore/Experimental

Säckxsätüs LIVE
Kuva
Projekti nimeltä Säckxsätüs on ollu olemassa nyt parin vuoden ajan. Julkaisuja: Plagiarized (Night Terror Recordings) ja kaks biisiä Corekatsaus 2012 -kokoelmalla (Kovaydin.NET). Kovaydin Festeillä kuullaan pitkälti julkaisematonta materiaalia, jossa punkin ja metallin äärimmäisemmät muodot (hardcore, crust, grind, sludge…) kohtaa elektronisen musan. Tätä soppaa sitten maustetaan mm. räpillä ja mielenosoitussämpleillä. Lopputuloksena systeeminvastaista möykkää osastolla breakcore / breakpunk / digital hardcore.

Teknoaidi LIVE & Zutsuu
Kuva
Zutsuu päättää perjantain maalailevalla ja hieman etno-henkiselläkin dj setillä, joka hyödyntää erilaisia tempoja ja voimakkaita rytmejä vieden ne pois alakulttuurillisista konteksteistaan niin, että kaikki sulautuu yhdeksi.
Lauantaina taas kuullaan Teknoaidilta mm. suomalais-ugrilaisesta musiikista, maailmanmusiikista ja psykedeliasta vaikutteita ammentava shamancore live. Shamancoren on määrä herätellä henkiin vanha tieto nopeatempoisen rytmimusiikin parantavista ominaisuuksista.

Valovoima LIVE
Kuva
Valovoima on elektronisen musiikin projekti jonka aloitin seitsemän vuotta sitten. Tätä nykyä musiikissani on eniten vaikutteita ambientista, dubstepista, rytminoisesta ja speedcoresta. Saan inspiraation musiikkiini luonnosta ja luonnontieteistä. Säveltäjänä on tylsä soittaa samoja kappaleita kahdesti, joten soitan siksi aina uudenlaisen kokonaisuuden.

Wotzenknecht
Kuva
Olen ranskalainen/kanadalainen kuvataiteilija jonka toinen pakkomielle on konemusiikki sen kaikissa epätavanomaisissa muodoissaan. Sen jälkeen kun muutin Suomeen olen nauhoittanut monia podcasteja ja soittanut dj:nä monissa musiikkitapahtumissa, pääasiassa Mega Therion klubin tapahtumissa sekä omissa satunnaisissa Feverish Dreams tapahtumissani joissa minulla oli tapana soittaa 4+ tunnin settejä kokeellista musiikkia vain vittuillakseni krapulaisille ihmisille. Ikääntyessäni tajusin että tanssilattia on ainoa paikka millä kannattaa soittaa, tai pomppia. Juureni erilaisiin skeneihin auttavat minua luomaan erikoisia yhdistelmiä ja Kovaydin Festeillä voitte odottaa raskasta rytminoise sekä ysäri industrial hardcore ja frenchcore cocktailia, muistutuksena kultaiselta ajalta jolla ranskalaiset bilettivät massiivisten, epäsointuisten, hapokkaiden ja säälimättömien äänihyökkäysten tahtiin sellaisten legendaaristen dj:den toimesta kuten Laurent Hô, Liza’n'Eliaz tai Manu Le Malin.

Zeuge LIVE [RU/BY]
Kuva
Kauan musiikkia tehtyään Zeuge löysi oman soonisen filosofian visionsa, kulkemalla hardcoren ja breakcoren läpi hänen omaan varsinaiseen uniikkiin saundiinsa. Minskistä lähtöisin oleva Dmitriy on ottanut osaa lukemattomiin ug-tapahtumiin ja festareihin kaikkialla entisen Neuvostoliiton eurooppalaisen puolen alueella. 2008-2011 hän kuului bileorganisaatioon, jonka bileisiin tuli muusikoita ympäri maailmaa.
Ajan kuluessa Dmitry osoitti olevansa enemmän säveltäjä ja äänisuunnittelija kuin EDM-muusikko. Zeuge jätti rankan ja suoraviivaisen yksinkertaisuuden ja löysi oman tyylinsä Ambient ja Hard-IDM alueelta. Hän tutki maailmallisia biittirakenteita ja särötti kaikenlaisia tunteita. Tämä musiikki on kaukana musiikin rajoista, niin kuin ne tähän päivää asti on tunnettu. Musiikkia voidaan suurinpiirtein kuvailla ajeluksi erilaiseen äänimaisemaan missä on kaikenlaisia inhimillisiä tunteita pakattuna räjähtäviin biitteihin ja synkkiin tarinoihin.
Sinulla on aina valinta, joko lähteä matkalle näihin uusiin ulottuvuuksiin tai olla lähtemättä. Jos lähdet Zeugen messiin niin hän vie sinut labyrintin ja avoimien tilojen läpi ja tulet takaisin taskut täynnä taikamaisia esineitä ja avaruusolentoja.

Aikataulu:

Pirullinen perjantai:
22:00-23:00 Noison (rhythmic noise)
23:00-23:45 Jamppa LIVE (industrial hardcore)
23:45-00:30 Shatterling LIVE (industrial hardcore/crossbreed)
00:30-01:30 Headache LIVE (hardcore)
01:30-02:30 Satan LIVE (breakcore)
02:30-03:15 JS666 LIVE (spedecore)
03:15-04:15 RujoNic (industrial hardcore/crossbreed)
04:15-05:00 Säckxsätüs LIVE (breakcore/breakpunk/digital hardcore)
05:00-06:00 Zutsuu (ethno/psychedelic/atmospheric *core)

Mindfuck lauantai:
21:00-21:45 Insectoid in Isolation LIVE (idm/breaks/core)
21:45-22:45 Valovoima LIVE (experimental electronica)
22:45-23:45 Moerkoe (acidcore)
23:45-00:30 AM/PM Programme LIVE (hardcore/breakcore/speedcore)
00:30-01:30 Zeuge LIVE (hard idm/core)
01:30-02:15 Teknoaidi LIVE (shamancore)
02:15-03:00 DoomsDay Sounds LIVE (hardcore/speedcore)
03:00-04:00 Stak Etop (hardcore/experimental)
04:00-05:00 Wotzenknecht (rhythmic noise/90′s industrial hardcore & frenchcore)
05:00-06:00 ???

Improvisoitu hiiden virren vingutus kanavointi
Ajankohta: Lauantai (23.11.) n. klo 19-20.
Härmäläiset esi-isät olivat kummissaan kun heidän kyläänsä saapui kaukaa heimo, joka oli sonnustautunut mustiin huppuihin. Heitä luultiin silloin lapinnoidiksi, mutta itseasiassa he olivat tulleet paljon kauempaa. Vieraan heimon seppä oli takonut laatikoita, joista lähti erilaisia ääniä. Joistakin laatikoista kuului kylän tietäjän kehärummun kaltaista pauketta. Toisista taas sellaisia ääniä mitä kuulee yleensä vain unen ja valveillaolon välitilassa. Hiiden virttä vinguttivat laatikoistaan.
Keräännymme pöydän ympärille kanavoimaan hiiden virren vinguttajia improvisoiden, apunamme nykyaikaisia analogisia ja digitaalisia sekä vanhanaikaisia akustisia soittimia. Mukaan voi tuoda myös oman soittimen. Hiiden Virren Vinguttajien (Stak Etop ja Teknoaidi) lisäksi osallistujien määrä on rajoitettu kuuteen, joten osallistumaan halajavien tulisi ottaa meihin etukäteen yhteyttä (zutsuu [a] gmail.com). Sessio äänitetään ja parhaat palat julkaistaan tulevaisuudessa Kovaydin.NET nettilafkalla. Osallistuminen ei edellytä soittotaitoa vaan kokeilunhalua.


Ohjeet:
Vain kutsulla sisään! Bileinfot lähetetään n. viikko ennen tapahtumaa kaikille jotka ovat kutsulistalla. Kutsulistalle pääset mailaamalla etu- ja sukunimesi osoitteeseen zutsuu [a] gmail.com otsikolla ”Kovaydin Fest 2013″. Ilmoita myös mielellään etukäteen osallistutko molempina päivinä vai ainoastaan perjantaina tai lauantaina. Kaverit voidaan myös lisätä samalla maililla listaan ja heiltä tarvitaan myös samat tiedot. Luonnollisesti kannattaa olla liikkeellä ajoissa (lue: hyvissä ajoin ennen bilepäivää) kuin liian myöhään, vaikka olisitkin vielä vaiheilla.

Tapahtuma muualla:
Facebook
IRC-Galleria
Klubitus (Päivä 1)
Klubitus (Päivä 2)
Last.fm

Avatar
Teknoaidi
Shamancoristi
Viestit: 2146
Liittynyt: 01.01.1970, 03:00
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: 22-23.11.2013 Kovaydin Fest 2013 @ UG/Tampere

Viesti Kirjoittaja Teknoaidi » 21.09.2013, 20:17


Avatar
Teknoaidi
Shamancoristi
Viestit: 2146
Liittynyt: 01.01.1970, 03:00
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: 22-23.11.2013 Kovaydin Fest 2013 @ UG/Tampere

Viesti Kirjoittaja Teknoaidi » 24.09.2013, 17:27

Lineuppiin lisätty Mornaor joka soittaa setin doomcorea ja induhc:ta!

Avatar
Teknoaidi
Shamancoristi
Viestit: 2146
Liittynyt: 01.01.1970, 03:00
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: 22-23.11.2013 Kovaydin Fest 2013 @ UG/Tampere

Viesti Kirjoittaja Teknoaidi » 02.10.2013, 13:09

Suomen Saatana, JS666, tulee soittamaan spedecore liven!

Avatar
Teknoaidi
Shamancoristi
Viestit: 2146
Liittynyt: 01.01.1970, 03:00
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: 22-23.11.2013 Kovaydin Fest 2013 @ UG/Tampere

Viesti Kirjoittaja Teknoaidi » 24.10.2013, 19:09

Kovaydin.NET sai lahjoituksen Slovakiasta <3. Kolme ensimmäistä perjantaina festeille saapuvaa ja kolme viimeistä sunnuntaina festeillä joraavaa saavat mukaansa Tankodrome X cd-kokoelman (http://www.discogs.com/Various-Tankodro ... se/3375934)!
Corekuntoa testataan siis! Jotta peli olisi reilua niin perjantaina otetaan huomioon vain ne jotka eivät saavu jo aiemmin soittajien seurassa. Sunnuntaiaamuna ehtona on se että jaksaa tanssia ainakin viimeisen virallisen aikataulussa olevan setin loppuun asti. Jos selviytyneitä on enemmän kuin kolme niin levyn saavat arvotaan. Arvontaan osallistuminen joudutaan mitätöimään mikäli havaitsemme douppingin käyttöä. Jos ei jaksa niin pitää yrittää kovempaa! ;)

Avatar
Teknoaidi
Shamancoristi
Viestit: 2146
Liittynyt: 01.01.1970, 03:00
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: 22-23.11.2013 Kovaydin Fest 2013 @ UG/Tampere

Viesti Kirjoittaja Teknoaidi » 25.10.2013, 19:09

Päiväkohtaiset lineupit julki! Soittoajat ja lauantaille 1 vielä auki oleva soittaja julkistetaan myöhemmin!

Avatar
Teknoaidi
Shamancoristi
Viestit: 2146
Liittynyt: 01.01.1970, 03:00
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: 22-23.11.2013 Kovaydin Fest 2013 @ UG/Tampere

Viesti Kirjoittaja Teknoaidi » 30.10.2013, 21:08

Lauantain alkuillan työpajoista infot yllä!

Avatar
Teknoaidi
Shamancoristi
Viestit: 2146
Liittynyt: 01.01.1970, 03:00
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: 22-23.11.2013 Kovaydin Fest 2013 @ UG/Tampere

Viesti Kirjoittaja Teknoaidi » 16.11.2013, 16:35

Ensimmäiset kutsut ovat lähteneet matkaan! Jos olet jo ilmoittautunut mukaan, mutta omasi ei ole saapunut inboxiisi eikä roskapostikansioosi niin huutele tähän!

Avatar
Teknoaidi
Shamancoristi
Viestit: 2146
Liittynyt: 01.01.1970, 03:00
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: 22-23.11.2013 Kovaydin Fest 2013 @ UG/Tampere

Viesti Kirjoittaja Teknoaidi » 17.11.2013, 20:52

Soittoajat lisätty!
Musiikintekotyöpaja valitettavasti peruuntuu tällä kertaa.

Avatar
Shatterling
Viestit: 523
Liittynyt: 12.08.2008, 14:57
Paikkakunta: Ezzpoo
Viesti:

Re: 22-23.11.2013 Kovaydin Fest 2013 @ UG/Tampere

Viesti Kirjoittaja Shatterling » 19.11.2013, 16:44

Kohta mennöö taas :chainsaw:

Avatar
Teknoaidi
Shamancoristi
Viestit: 2146
Liittynyt: 01.01.1970, 03:00
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: 22-23.11.2013 Kovaydin Fest 2013 @ UG/Tampere

Viesti Kirjoittaja Teknoaidi » 21.11.2013, 17:27

Valitettavasti Mornaorin keikka peruuntui. Perjantain soittoajat muuttuu hieman, eli aloitellaan kympiltä ja lopetellaan kuudelta.

Avatar
Teknoaidi
Shamancoristi
Viestit: 2146
Liittynyt: 01.01.1970, 03:00
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: 22-23.11.2013 Kovaydin Fest 2013 @ UG/Tampere

Viesti Kirjoittaja Teknoaidi » 24.11.2013, 16:44

Pirteä, väsynyt ja onnellinen fiilis samaan aikaan :). Energiaa näytti ihmisissä piisaavan molempina päivinä ihan tappiin saakka. Kiitos kaikille jotka teki näistä kunnon bileet! ..tai emt.. rituaalit tuntuu jo melkeen sopivammalta ilmaisulta :D. Nukuin tänään 1-2 tuntia majassa.. Mitäköhän sitä keksis :skitso:

Avatar
Shatterling
Viestit: 523
Liittynyt: 12.08.2008, 14:57
Paikkakunta: Ezzpoo
Viesti:

Re: 22-23.11.2013 Kovaydin Fest 2013 @ UG/Tampere

Viesti Kirjoittaja Shatterling » 25.11.2013, 16:41

Uhhuh...vieläkin aivan tohjoma :) Tajuttoman hyvä meno oli!

Avatar
Teknoaidi
Shamancoristi
Viestit: 2146
Liittynyt: 01.01.1970, 03:00
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: 22-23.11.2013 Kovaydin Fest 2013 @ UG/Tampere

Viesti Kirjoittaja Teknoaidi » 26.11.2013, 18:24

Kuvia ja videoita voi lähettää/linkittää osoitteeseen zutsuu [a] gmail.com. Kuvista kootaan galleria kovaydin.nettiin ja videot linkitetään (http://kovaydin.net/v3/?page_id=1514). Multa on tulossa myös oma videokooste viikonlopulta. Saatiin lisäksi kaikki setit talteen, joten niitä on tulossa myöhemmin jakoon niiltä soittajilta jotka haluavat oman settinsä jakaa.

Avatar
Teknoaidi
Shamancoristi
Viestit: 2146
Liittynyt: 01.01.1970, 03:00
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: 22-23.11.2013 Kovaydin Fest 2013 @ UG/Tampere

Viesti Kirjoittaja Teknoaidi » 01.12.2013, 22:59

http://www.kovaydin.net/kuvat/bileet/Kovaydin_Fest_2013
Fotoja festeiltä! Huudelkaa jos haluutte omanne korkeammalla laadulla. Aftermovie tulossa pian..

Vastaa Viestiin