Demot nettilafkalle

Keskustelua Kovaydin.NETin julkaisuista.

Valvojat: rottencreep, Teknojta, OrZo

Vastaa Viestiin
Teknojta
Shamancoristi
Viestit: 2195
Liittynyt: 01.01.1970, 02:00
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Demot nettilafkalle

Viesti Kirjoittaja Teknojta »

Demot nettilafkalle

- Nettilafka julkaisee tällä hetkellä lähinnä paikallisia kykyjä Suomesta silloin kun on jotain julkaistavaa.
- Paikallisuudesta huolimatta nettilafkan julkaisujen kuuntelijamäärät ovat kansainvälistä tasoa ja nettilafka on tunnettu "piireissä".
- Otetaan vastaan kaikenlaista undergroundimpaa hardcorea ja breakcorea (ei mainstream hc/newstyle/mainstyle tai party frenchcore/hardtek saundia) -> kuuntele aikaisempia julkaisujamme ja tsekkaa genreopas jos olet epävarma.
- Julkaisut ovat ilmaisia ja käytämme Creative Commons lisenssiä.
- EDIT: 2022 eteenpäin julkaisut laitetaan myös Bandcampiin. Uusissa julkaisuissa kuuntelijoiden on mahdollista jättää vapaaehtoinen kolehti Bandcampin kautta. Mahdollinen kolehti käytetään ensisijaisesti saitin ylläpitokuluihin, ja jos ylimääräistä jää, muuhun toimintaan kuten bileiden järjestämiseen. Soolojulkaisuissa kolehdin käyttö tai käyttämättä jättäminen on neuvoteltavissa.
- Biisien dynamiikan tulisi olla toimiva ja siinä tulisi olla "tilaa hengittää" (emme julkaise täysin noisetuubiksi vedettyä splitteriä tai extratonea jossa on heikko miksaus, tosin tämä ei tarkoita ettemmekö julkaisisi näitäkin tyylejä jos musiikki on hyvin toteutettu).
-> Biisien tulee olla sellaisia joita voisi kuvitella esiintyvän myös kaupallisilla julkaisuilla.
- Yksittäisten artistien julkaisuihin 4 biisiä tai enemmän (tai kokopituus +16 minuuttia).
- Lähetä vain valmiita biisejä.
- Linkitä vähintään 320kbps laatuisia mp3:sia tai vastaavaa formaattia.
- Biisit masteroimme joko me tai artisti.
- Hyväksytyt biisit jotka masteroidaan tulisi lähettää 24-bittisinä 48khz waveina jotka ovat -3db. Älä kompressoi pääkanavaa. Ääniraidan ei tulisi näyttää ns. "tasaiselta tuubilta". Esim. FL Studiolla työskennellessä puhtaamman lopputuloksen saa usein kun kanavat rendaa erikseen ja yhdistää wavit toisella ohjelmalla (esim. Adobe Audition tai Pro Tools).
- Biisit saavat olla ennen julkaisua striimattavina esim. Soundcloudissa, mutta ne eivät saa olla ladattavissa (eli biisi olisi jo korkeammalla laadulla saatavissa).
- Julkaisu tulisi julkaista vain tällä lafkalla, eli emme toistaiseksi tue mallia jossa yhdellä julkaisulla on useampi lafka vain, että näkyvyyttä saisi spämmittyä.. myös samojen biisien julkaisu ilmaisilla kokoelmilla on hieman kyseenalaista.
-> Artisti on kuitenkin käytännössä vapaa käyttämään omia raitojaan myöhemmissä julkaisuissaan (esim. kokoelma parhaista biiseistä tms.), eli Kovaydin.NET ei omista oikeuksia raitoihin tai artistin nimeen.
- Tsekkaa foorumilta uudet mahdolliset kokoelma hankkeet.

Demon voi lähettää mailaamalla linkin osoitteeseen teknoaidi ÄT kovaydin.net tai pistää vaikka suoraan http://www.wetransfer.com saitin kautta.
Smilecythe
Viestit: 41
Liittynyt: 03.09.2008, 13:22

Re: Demot nettilafkalle

Viesti Kirjoittaja Smilecythe »

Kaipa sitä vois jotain hard/speedcoree taas pitkäst aikaa tehdä :D
Kuva
World's finest MSpaint gore porn!
Vastaa Viestiin