[KOVAWEB20] VA - Kovaydin.NET 20v - 20 Years of Suomicore etsii biisejä!

22.5.2024

Kovaydin.NET täyttää ensi vuonna pyöreitä ja sen kunniaksi olisi perinteisesti tarkoitus koota juhlakokoelma katsauksena tämän hetken kovimpaan underground hardcoreen ja breakcoreen Suomesta.

“Underground core” on toki laaja ja monitulkintainen käsite. Enemmän ja vähemmän vakiintuneita alagenrejä on lukuisia (industrial hardcore, doomcore, crossbreed, speedcore, digital hardcore, flashcore, shamancore, acidcore.. you name it!), mutta aina on plussaa jos teos on omaperäinen ja tekijänsä kuuloinen! Haluamme myös kannustaa tekijöitä omien samplejen ja sävelmien luomiseen, vaikka “lainatutkin” ovat kohtuudella ok. Jos lafkatoimintamme on uutta, suosittelemme tutustumaan vanhempiin kokoelmiin, joista saa hieman käsitystä siitä millaista haetaan:

Jätetään esim. tällaiset rallit suosiolla muille kokoelmille:

Kiinnostaako remixata jokin vanha suomicore biisi? Ole yhteydessä niin katsotaan onnistuisko.

Lisäspeksit:
• Kokoelma julkaistaan ilmaiseksi Creative Commons -lisenssillä. Bandcamp sivuillamme julkaisu on myös ilmainen kolehti ominaisuudella.
• Olisi toivottavaa että biisiä ei julkaistaisi muualla, tai jos biisi julkaistaan myöhemmin esimerkiksi osana artistin EP:tä tai albumia, olisi biisin ensiesitys tällä kokoelmalla.
• On kuitenkin ok että biisi on kuultavissa esim. Soundcloudissa, kunhan se ei ole etukäteen ladattavissa.
• Deadline biisien lähettämiselle on 15.12.
• Formaatti: 24-bit / 48kHz / .wav / -3db
• Me hoidamme masteroinnin. Huom! Älä kompressoi masterikanavaa.

Lähetä/linkitä demo(t) osoitteeseen:
info ÄT kovaydin.net

Kokoelma julkaistaan näillä näkymin viimeistään Kovaytimen 20v bileiden yhteydessä kesäkuussa 2025.

Kieli | Language