Dokkarit

Alta löytyy joitakin vanhempia dokkarin muotoon tehtyjä reportaaseja tapahtumista ja kiertueista.
Tsekkaa myös Teknoaidin YouTube-kanavan tarjonta:
https://www.youtube.com/c/Teknoaidi/videos


Brainbashers: 2012 Tour

Brainbashers konseptin tapahtumissa soi rankka, nopeatempoinen ja toisinaan kokeellinenkin underground konemusiikki, joka haastaa nykyajan valtavirran käsityksiä tanssimusiikista. Nykyajan, joka on unohtanut koko elimistössä tuntuvan heimotanssin sykkeen. Konsepti ei kuitenkaan keskity puritaanisesti pelkkään tanssimusiikkiin, vaan tärkeää on myös kuuntelukokemus. Rajoja kokeilevia konemusiikin äärimmäisempiä sivuhaaroja löytyy mm. industrialista, digitaalisesta punkista, drum’n’bassista, teknosta, psytrancesta ja avant-gardesta. Toiminnan kovana ytimenä on kuitenkin aina ollut hardcore. Tapahtumien erikoisuutena on tarjota laaja skaala erilaisia *core-tyylejä. Kovaydin Vastarinta kiersi vuoden 2012 aikana ympäri Suomea levittäen Brainbashers konseptia ja tanssittaen katajaista kansaa säröbassoilla.
Dokkari sisältää reissun lisäksi Suomen *core skenen järjestäjien, artistien, dj:den ja bilettäjien haastatteluja, paikallisten skenejen historiallista taustaa, kansainvälisten artistien haastatteluja ja muuta materiaalia hc-elämästä Suomessa.
Dokkari on jaettu osiin videon infoon Youtubessa, eli sieltä voi hyppiä eri kohtauksiin. CC:n alta löytyy suomenkieliset tekstitykset.
Teaser

Artikkeli Teleportaasissa


Journals of the Splatterydin Russian Tour 2012

5.-18.7.2012, Splatterkore Reck-ordsin artistit Dionnaki, Kid Corrupt ja Zutsuu tekivät kiertueen Venäjän ug *core skeneen. Kiertue oli yhteistyö Zutsuun crew:n, Kovaydin Vastarinnan, kanssa. KV crew:n DoomsDay Sounds oli myös messissä kiertueen ensimmäisen viikonlopun ajan. Tämä on journaali heidän kiertueestaan Pietarista Samaraan ja takaisin. Tämä journaali kuvaa underground core artistien todellisuutta vaihtoehtoklubien ja free partyjen maailmassa missä mitä vaan voi tapahtua.
Suomenkieliset tekstitykset CC:n alla.
Нажми СС для русских субтитров.

Kieli | Language