Brainbashers: 2012 Tour

Takaisin menneisiin tapahtumiin


: 2012 Tour

2012 on monessa mielessä ja monen mielelle tärkeä vuosi. Se tulee olemaan myös Brainbashersin Suomen kiertue vuosi! Tehtävänämme on tanssittaa vuoden aikana katajaista kansaa säröbassoilla mahdollisimman monessa eri kaupungissa. Ajan henki vaatii enemmän tee-se-itse lähtöistä ajattelua ja toimintaa ja sitä tulemmekin musiikkitapahtumien saralla tarjoamaan.

Brainbashers konseptin tapahtumissa soi rankka, nopeatempoinen ja toisinaan kokeellinenkin underground konemusiikki, joka haastaa nykyajan valtavirran käsityksiä tanssimusiikista. Nykyajan, joka on unohtanut koko elimistössä tuntuvan heimotanssin sykkeen. Konsepti ei kuitenkaan keskity puritaanisesti pelkkään tanssimusiikkiin, vaan tärkeää on myös kuuntelukokemus. Rajoja kokeilevia konemusiikin äärimmäisempiä sivuhaaroja löytyy mm. industrialista, digitaalisesta punkista, drum’n’bassista, teknosta, psytrancesta ja avant-gardesta. Toiminnan kovana ytimenä on kuitenkin aina ollut hardcore. Tapahtumien erikoisuutena on tarjota laaja skaala erilaisia *core-tyylejä.

Tapahtumat ovat pääosin ug-bileitä sillä pyrimme minimoimaan välikädet ja byrokratian ja koska toivomme että kaikilla olisi hauskaa. Myös asialliset julkiset venuet otetaan kuitenkin huomioon, mikäli paikkakunnan ug-mestat eivät ole ulottuvillamme.

Kiertueen tarkoituksena ei ole pelkkä artistien ja dj:den egojen pönkittäminen, vaan vaihtoehtoisen kulttuurin tuominen sinne missä sille on tarvetta, sekä kollektiivisen hengen edistäminen.

Jos haluat Breinit paikkakunnallesi ja voit auttaa järjestämään esim. opiskelija- tms. vuokratilan tai tiedät kevään/kesän parhaat ug-spotit, haluat soittamaan tai jos sinulla on muita ehdotuksia niin otathan meihin yhteyttä!


Tulevat:

Menneet:
23.-24.11. UG/Tampere (Brainbashers: 2012 Fest)
13.10. UG/Turku
30.06. UG/Helsinki
26.05. Lillukka/Jyväskylä
07.04. Resistori Klubi/Kuopio
04.02. Kuusisaari/Oulu

Kiertue Facebookissa: http://www.facebook.com/pages/Brainbashers-2012-Tour/152653928175363

Kieli | Language